
Welkom bij de
Recepten Lounge
Hi, Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Linda Ramaaker, afslankcoach en huis, tuin en keukenkok.
In mijn twee afslankpraktijken gevestigd in Hoofddorp en Nieuw-Vennep, begeleid ik cliënten naar een gezondere leefstijl. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor online begeleiding tijdens het afvallen, lekker vanuit je eigen woonkamer.
De Recepten Lounge is ontstaan uit passie voor een gezondere leefstijl én het plezier om die passie te delen met anderen.
Ik hou van simpele en snelle recepten die jij vervolgens zonder gedoe na kunt maken én lekker en gezond van kunt genieten.

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om weer inspiratie te vinden om iets lekkers op tafel te zetten. Precies daarom is de Recepten Lounge er!
De Recepten Lounge staat bomvol met recepten die passen binnen verschillende leefstijlen waaronder natuurlijk Het 1 op 1 Dieet. Het is dé plek voor inspiratie voor iedereen die gezonder wil eten of je nu Het 1 op 1 Dieet volgt en extra steun zoekt tijdens je traject of gewoon op zoek bent naar nieuwe, gezondere ideeën.
Op dit moment staan er al meer dan 50 recepten op het platform en er komen regelmatig nieuwe bij. Zo heb je altijd genoeg inspiratie om iets lekkers en gezonds te maken.
Voor een eenmalige bijdrage van €24,95 krijg je onbeperkt toegang tot de Recepten Lounge én als cadeautje vul ik de recepten op mijn exclusieve Recepten Lounge ook aan.
Superleuk als je je aanmeld via de button hieronder, laat je inspireren, ontdek nieuwe favorieten en ervaar hoe leuk het is om creatief met voeding bezig te zijn. 💛
Natuurlijk alvast een heerlijk voorproefje op de inhoud van de Recepten Lounge.
Bloemkoolpizza vanaf stap 1
Wat heb je nodig?
🌸 Bloemkoolrijst 400 gram
🌸 100 gram geraspte kaas 30+
🌸 1 ei
Hoe maak je deze heerlijke pizza?
🌸 Verwarm de oven voor op 200 graden
🌸 Doe de bloemkoolrijst in een schaal 4 tot 5 minuten op 750w in de magnetron of bak deze droog, deze optie kun je ook terugvinden in de Lounge
🌸 Leg de bloemkoolrijst in een schone theedoek en wring het vocht eruit (let op, dit is heet!)
🌸 Voeg het ei en de kaas toe en meng het tot een geheel
🌸 Leg het bloemkoolmengsel in twee ronde vormen op bakpapier op een ovenplaat
🌸 Bak de bodem 15 minuten op 200 graden in de oven
🌸 Laat ze afkoelen en leg ze in de vriezer totdat je ze gaat eten
Ga je hem eten?
🌸 Laat de bodem ontdooien
🌸 Beleg de pizza met beleg naar keuze passend binnen jouw stap. Ik gebruik vaak ham, uien, champignons en ik heb standaard een tube tomatenpuree in huis.
🌸 Bak de pizza 15 minuten in de oven op 200 graden
🌸 Top de pizza af met oregano
Wil je de pizza meteen eten?. Dat kan natuurlijk ook. Beleg de pizza met jouw favoriete toppings die passen binnen jouw stap en doe de pizza nogmaals 15 minuten in de oven.